Táborból a mobil szervizbe

El sem hiszem, hogy már elértem azt a kort, amikor nem én járok táborokba, hanem önkéntes szervezőként és táborvezetőként veszek részt az ilyen eseményeken… Azt persze mindig is tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, és ehhez szerintem előnyös, hogy bizonyos értelemben bennem is élénken él a gyermeki énem. Persze a táborvezetés hatalmas felelősséggel is jár, így egyensúlyoznom kell a közvetlen, önfeledt oldalam és a gyakorlatias, éber, felnőttes énem között.

Imádom figyelni, ahogy a kreatív játékokba bevonódnak a gyerekek! Számomra tényleg ez a legnagyobb öröm, hogy őket ilyen önfelednek láthatom. A munkatársaimmal együtt nagy izgalomban vagyunk, amikor az aktuális tábor kreatív részén agyalunk a programot megelőző hónapok során. Már ott az motivál bennünket, hogy majd láthatjuk a csillogó szemeket, hallhatjuk a kacajokat és az örömujjongásokat. Ha pedig megvolt a kellő energialevezetés, akkor tényleg úgy tudnak aludni, mint a kisangyalok. Persze nekünk bizonyos szempontból könnyebb, mert nem kamasztábort szervezünk, mint az ismerősömék. Azt hiszem, arra még nem érezném késznek magam, elvégre nemrég hagytam magam mögött a tinikort… És ott már azért sokkal több szempontból jelentenek kihívást a táborlakók. Egyelőre elvagyok a kicsikkel, aztán majd meglátjuk, hogyan alakul a szakmai tudásom!

A legutóbbi táborozós élményem elég maradandó volt, és nem csupán jó értelemben mondom ezt. Ugyanis az utolsó napon sürgőssé vált egy mobiltelefon szerviz meglátogatása – ripityára tört a kijelzőm, így a mobilom gyakorlatilag használhatatlanná vált. Mivel korábban már volt tapasztalatom az LCD fix mobiltelefon szervizzel, ezért csak azt vártam kissé türelmetlenül, hogy minél hamarabb visszaérjünk Budapestre. Tudtam, hogy a készülékem ott jó kezekben lesz, és hogy a profi csapat nemcsak kijelzőt, hanem aksit is tud cserélni akár már fél-egy órán belül. Szóval nincs hosszas várakozás, nem kell ott hagyni náluk a készülékünket, hanem amint tudják, el is kezdik a javítási feladatokat egyből. Szerintem mindenkinek jól jöhet, ha van a tarsolyában egy ilyen megbízható és gyors mobiltelefon szervizes elérhetőség, úgyhogy neked is ajánlom, hogy mentsd el vagy csak jegyezd meg az lcdfix.hu linket, ahol minden fontos infót megtalálsz az LCD fix szolgáltatásaival kapcsolatban.

Azokat is szeretném megnyugtatni, akik egy-egy ilyen javítás költségei miatt aggódnának: a csapat abszolút korrekt, megfizethető árakon dolgozik, így szerencsére abszolút ki lehet gazdálkodni, hacsak nem töröd szét naponta a kijelződ – de ilyen esetre remélem, hogy senkinél nincs precedens!

mobiltelefon szerviz

Az LCD fix mobiltelefon szerviz tehát egy általam igencsak ajánlott, szuper választás, ha váratlanul gyors segítségre van szükséged, mégpedig telefonod kijelzőjével vagy akkumulátorával kapcsolatban. Ezeken felül egyébként adás-vétellel és mobilos kiegészítők, tartozékok forgalmazásával is foglalkoznak, szóval ilyen ügyben is bátran fordulhatunk hozzájuk. Az adás-vételnél mobilokat és tableteket is találhatunk, használt, de felújított eszközökről beszélünk, amikre ahogyan láttam, még garanciát is vállal az LCD fix. Ez az igazán korrekt és szakmai hozzáállás, nem igaz? Ráadásul kifejezetten baráti árakon kínálják ezeket a meglepően jó állapotban lévő készülékeket. A kiegészítőkkel kapcsolatban szokásos a felhozatal: kaphatunk náluk például egy csomó tokot, ahogyan online láttam, leginkább semleges színekben. Emellett van töltő, kábel és fülhallgató is készleten.

Na de vissza a kis történetemhez, ahol az emlékezetes törés után nagyon vártam, hogy a szerviz felé induljunk… Szerencsémre nem került sokkal több időbe helyrehozni a bakimat, mint amennyi idő alatt sikerült “megsérítenem” a kijelzőt. Na jó, ez talán kicsit túlzás, hiszen nem egy pillanat alatt hozták helyre a készülékem, de mivel rutinos munkaerőről van szó az LDC fix esetében, nem telt bele sok időbe, hogy a kezembe foghattam végre a szinte újjászületett telefonomat. A kijelző pedig “csodák csodájára” hibátlan volt! Hálás voltam, hogy ezúttal is profi munkát végeztek a srácok, és megfogadtam (immáron sokadjára), hogy ilyen soha többet nem fordul elő velem, nagyon fogok vigyázni a telefonra. A legközelebbi viszontlátásunkig a szervizes srácokkal azért megnyugtat a tudat, hogy mindig profi kezekben tudhatom náluk a problémás készülékem!