Sítábor és takarítógépek

Sítáborban voltunk a gyerekekkel, és a körülményekkel nagyon elégedettek voltunk. Tiszta és száraz volt minden közös helyiség, és csodálkoztam, hogyan tudják ezt színvonalat fenntartani. A táborvezető nagyon dicsérte a céget, akitől bérlik a gépeket. A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/vizszivo linket tőle szereztem meg. A munkahelyemen most egy hasonló felszerelésre lenne szükségünk, ezért nagyon örültem a tippnek.

Magam is ellátogattam az ajánlott https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/vizszivo oldalra, ahol rögtön két típusú vízszívóval találkoztam, egy nagyobbal és egy kisebbel.

A Taski Vacumat 44 víztisztító szerkezettel ismerkedtem meg először. Ez egy elégé nagy méretű, nedves és száraz porszívó egyben. Specialitása az úgynevezett fixomat szívófej, amelynek segítségével felszívja a vizet és foltmentesen szárítja a felületet. Ő az univerzális vízszívógépék királya, és minden elvárásnak megfelel. A TASKI márkáról tudni kell, hogy a levegőminőségre is rendkívüli módon figyel, ennek érdekében többszörös szűrőrendszerrel dolgozik, mint például a vászonszűrő és az állandó filter használata.

A másik izgalmas típus a kisebb méretű Taski vacumat 22. Ez egy multifunkciós gépezet, rugalmasan cserélhető kiegészítővel, annak függvényében, hogy a porszívó vagy vízszívó szettjét szeretnénk használni. Száraz és nedves területen is pompásan működik, mindkét területen bevethető. A lépcsőket és szintkülönbségeket is könnyedén áthidalja a speciális tartozékainak köszönhetően.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/vizszivo linket továbbítottam a kollégámnak, írja meg válaszban, hogy mit gondol, ajánlhatom-e a főnökünk figyelmébe, ilyet típust keresünk-e? A sok vidám emojival teletűzdelt válaszban egy hatalmas igent olvastam, ezért nem törődve, hogy vasárnap délután van, röviden továbbítottam. Érdekes helyzetet teremt az élet néha, egy sítábori tapasztalatokkal tudok jó pontokat szerezni a munkahelyemen.