Koliken, vagyis kerékpárból is csak a hazait!

Én nem tudom, ki hogy van vele, de nálam valóban megállja a helyét az a mondás, hogy mindenből kizárólag csak a hazait részesítem előnyben. És ez nemcsak a kolbászra, vagy a tejtermékekre és úgy egyáltalán az élelmiszerekre igaz, hanem bizony amennyiben ez lehetséges, a műszaki cikkekre és akár a kerékpárokra is igyekszem ezt a hitvallásomat kiterjeszteni.

És ha már hazai kerékpárról van szó, akkor egyértelműen csakis a Koliken kerékpár nálam a legelső, az abszolút befutó. Ezzel vagyok csak hajlandó bárhová is menni és csakis Koliken kerékpárt vagyok hajlandó vásárolni a családtagjaimnak is.

Példának okáért a fiam a jövő héten egy kerékpáros táborba fog menni – természetesen a kedvenc Koliken kerékpárjával. Megfigyeltem, hogy a gyerekek közül egyre többen ismerik ezt a márkát, ami igazán örvendetes. A fiam is egy kis követe lesz ennek a csodálatos magyar márkának, melynek egyik jeles forgalmazója a motorbolt.co.hu weboldal. Mi is ebből a webshopból vásároljuk ezeket a csodálatos kerékpárokat.

A Koliken kerékpár történetét egyben példaértékűnek is tartom, hiszen egy igazi magyar családi vállalkozásról van szó, ami kicsiből egészen hatalmassá tudott válni. Ma már több, mint 350 típusú kerékpárt gyártanak és ezekből számos modell megtalálható a motorbolt.co.hu weboldalán is.

A Koliken kerékpárok nagyon sokféle kivitelezésben megtalálhatók a webáruházban. Akár városi közlekedésre, akár hegyi túrákra, vagy éppen gyermekeknek szánt bringákat is találhatunk. Amelyben a különféle modellek megegyeznek, az a rendkívül jellegzetesen  felismerhető forma és ergonomikus kialakítás, amely hozzájárul az egészséges testtartáshoz és ahhoz, hogy a kerékpározás valóban élményszerűvé váljon. Mindamellett ezek a kerékpárok nagyon tartósak és magas színvonalúak. Garantáltan nagyon sok éven keresztül velünk lesznek és így egyfajta befektetésként is értelmezhető a beszerzésük.

A különféle kialakítású modellek közti sokrétű árfekvés lehetővé teszi azt, hogy mindenki megtalálja nemcsak a rendeltetésének, életkorának, hanem még a költségvetésének megfelelő modellt is.

A motorbolt.co.hu webáruházból a rendelés nagyon egyszerű, hisz belépés után a felugró vízszintes menüsorból csak ki kell választanunk a „kerékpárok” kategóriát, melyre rákattintva egy legördülő menősorból kiválaszthatjuk az általunk preferált típusokat, így például a Koliken márkát is. Erre rákattintva megjelennek a webshop által forgalmazott modellek. Ezután már csak a kiválasztott kerékpár fényképekre kell klikkelnünk, és máris megjelenik egy adatlap, melyben pontos műszaki paramétereket találunk, így megkönnyítve ezzel is a döntést.

Amennyiben 30.000.-Ft-nál magasabb összegű terméket vásárolnunk, akkor a kiszállítás ingyenes.

Ha pedig ódzkodunk attól, hogy a kerékpárunkat dobozban kapjunk meg – megjegyzem, hogy a kerékpárokat összeszerelve, üzemkészen küldi el részünkre a motorbolt.co.hu csapata – csomagküldeményként, akkor természetesen lehetőség van a rendelésünk személyes átvételére is, amely természetesen előzetes egyeztetést követően a weboldalt működtető Viczai Kft. dunaföldvári boltjában lehetséges.