A szem alatti duzzanat csillapításának gondolatát hoztam el

Amikor azt mondom, hogy tábor, valószínűleg a többség szeme előtt megjelenik néhány faház az erdő közepén, vidáman számháborúzó gyerekekkel, akik önfeledten jól érzik magukat, miközben a szakácsok már bugyogtatják a vacsorára szánt bográcsgulyást a patak partján. Micsoda idilli kép ez! Biztos vagyok benne, hogy sokunk gyerekkorát idézi, az erdei táborokkal és megannyi gondtalan pillanattal együtt. Milyen szép volt mindez!… De az igazság az, hogy a felnőtteknek is rendeznek ám izgalmas táborokat, amik igazán élvezetesek tudnak lenni és persze a legtöbbször tematikusak. Szólhat az valamilyen sokak által kedvelt témakörről, zenéről, vagy akár sportról is szól. És igen, én most pont ez utóbbira gondoltam, amivel a legfrissebb élményem van: egy tréning táboron vettem részt. Azért nem hívom edzőtábornak, mert szerintem oda a sportolók mennek valami komoly felkészülési időszak részeként, én viszont a társaimmal együtt pusztán hobbiból mentem, a mozgás szeretete és az egészségünk megőrzése céljából. Aztán végül úgy jöttem el, hogy a szem alatti duzzanat csillapításának gondolatát is elhozhattam magammal haza.

Egy sportos közösségben a hozott genetikánk és annak eredményei is hamar előkerültek, így aztán belecsaptunk az arcápolás témájába. Nálam sajnos jelentősebb a szem alatti duzzanat minden reggel, pedig annyira még nem mondanám magamat korosnak a 46 évemmel mögöttem. Mégis, az életvitelem és a genetikám elhozta a szem alatti duzzanatokat, amikkel viszont határozottan úgy éreztem, hogy kezdenem kell valamit, hogy jól érezzem magamat a bőrömben. Ehhez pedig jó tippeket is kaptam a többiektől. Az egyik nő a társaságban az InstanTENSE Plus nevű szérumot hozta fel, mint téma, ugyanis nála olyan eredményeket ért el ez a termék, ami tényleg szemmel látható!!!

Ismerjük egymást régóta és tudom, hogy nála is hasonló nyirokkeringéses problémák voltak, mint nálam, ebből adódóan a szem alatti duzzanat is hasonlóan jelent meg az arcán korábban. Aztán egyre csak azt vettük észre, hogy halványodik ez a kör, míg végül szépen, lassan majdnem észrevétlenné vált. A titkát most árulta el ebben a beszélgetésben: az InstanTENSE Plus szérumot használta tehát minden áldott reggelen. És tessék, meg is lett az eredménye: már nem kell a ráncai miatt aggódnia, mert teljesen elhalványultak. Le is tagadhatna jó pár évet…

Itt döntöttem el, hogy én is szeretnék beállni a kipróbálók sorába, mert ha másnál ennyire hatékony volt ez a krém, akkor azt remélem, hogy nálam sem lesz gyengébb a hatás!…

Ezzel a gondolattal tértem haza a táborból és azóta meg is rendeltem az instantense.hu-ról a szérumot. Itt aztán még több információt szereztem a termékről a szakmai kérdéseket illetően is, ami még tovább építette bennem a bizalmat ezzel a gyógyszertárakban is elérhető kozmetikummal kapcsolatban. Elvégre, nekem miért ne lehetne olyan szerencsém, mint a másik hölgynek a csapatban?! Ha már kipróbáltam, megírom nektek az első tapasztalataimat a szem alatti duzzanat halványítása kapcsán.