A flottakezeles.hu megbízható partner a cégautók üzemeltetésében

Évek óta foglalkozunk gyermektáborok szervezésével. Bárki is találta ki ezeket, biztos, hogy üzleti zseni volt! Így ugyanis mindenki jól jár. A szülők a nyári szünetben is biztonságban tudhatják gyermekeiket egy pár napra, ahol az étkezésük és a foglalkoztatásuk is meg van oldva. A gyermekek pedig új közösségbe mehetnek, élményeket szerezhetnek, vagy akár még nyelvet és egyéb készségeket is tanulhatnak.

A táboraikat igyekszünk a szülők és a gyermekek igényeire szabni, mert mindenki másban jó, más az érdeklődési köre, és másban szeretne fejlődni a szünidőben. Éppen ezért számos partner vállalkozóval dolgozunk együtt, például fociedzőkkel, angoltanárokkal, illetve kreatív kézművesekkel, például festőkkel vagy gyertya- és szappankészítőkkel. A projekt megvalósításához minden esetben több ember együttműködésére van szükség, ezért sokszor mi is új ismeretségeket, élményeket és tapasztalatokat szerzünk a végére. Váratlan helyzetek is gyakran adódtak, nemrég például becsődölt a gyerekeket szállító kisbuszos cég. Ezért új vállalkozót kellett keresni, a szerződéskötést pedig személyesen intéztem. A cégvezető a telephelyen fogadott, ahol rengeteg autó állt a parkolóban. Főleg személyautók, mivel a sofőrszolgálat a fő tevékenységük.

Azt mondtam neki, ennyi kocsira biztos sokba kerül az autó lízing! Erre ő megosztotta velem, hogy a gépjárműpark ügyintézését már hosszú ideje a flottakezeles.hu végzi. Nagyon hálásak azért, hogy megtalálták ezt a céget, mivel kezdetben ők sem voltak biztosak benne, hogy melyik vállalati autós megoldás lenne számukra a legkedvezőbb. Az talán benne van a köztudatban, hogy létezik hitel, tartós bérlet, lízing, és miegymás, de sokan nincsenek tisztában ezeknek a pénzügyi konstrukcióknak a konkrét jellemzőivel.

A flottakezeles.hu-t bátran kérdezhetjük bármiről autó lízing témakörében. A honlapjukról megtudhatjuk azt is, hogy alapvetően 3 féle lízingkonstrukció létezik, ezek pedig különböző előnyökkel és hátrányokkal, illetve kockázati tényezőkkel járnak. Éppen ezért a céges autók beszerzését minden esetben alapos mérlegelésnek és pontos megtérülési számítások készítésének kell megelőznie. A flottakezeles.hu a legújabb piaci trendek figyelembevételével segít nekünk ebben, ehhez pedig mindössze a weblapon található egyszerű, pár alapadat megadására szolgáló űrlapot kell kitöltenünk. Na de mit is tudnak nyújtani céges ügyfeleiknek?

Tegyük fel, hogy a legalapabb szolgáltatásokat nyújtó standard csomagjuk keretében kötünk szerződést tartós autóbérletre. Ebben az esetben euróban vagy forintban is történhet a fizetés, a járműveinkre megkötik a szükséges biztosításokat kedvező feltételek mellett, illetve a szükséges adók is megfizetésre kerülnek a törvényi előírásoknak megfelelően. A flottakezeles.hu az autók fenntartásában is segítséget nyújt, mivel tudják, hogy ez mennyire költséges tud lenni. Sokszor inkább időben, mint pénzben, mivel ha valakinek el kell vinnie a kocsit szervizbe és intézni az ezzel kapcsolatos ügyeket, azzal értékes kieső munkaórákat tölt el. Ők azonban leveszik ezt a terhet a vállunkról, és intézik többek között a szerelőkkel az időpontegyeztetéseket, legyen szó akár meghibásodásról, akár a téli-nyári gumik időszakos cseréjéről, és a kapott ajánlatokat is ellenőrzik.

A nagy rohanásban sajnos bármi előfordulhat. Jobb esetben az, hogy rossz helyen állunk meg, ezért pénzbírságot kapunk. Persze itt sem mindig annyiból áll a dolog, hogy fogjuk a csekket és befizetjük, de az adminisztrációt ez esetben is rábízhatjuk a flottakezeles.hu-ra. Az ördög sosem alszik, bármikor történhet nagyobb baj is, például ha egy komolyabb baleset részeseivé válunk. Miután meggyőződtünk róla, hogy mindenki jól van, még mindig elkezdhetünk pánikolni a javítással és a biztosítási költségekkel kapcsolatos ügyintézés miatt. De nem a flottakezeles.hu ügyfeleként, mivel ők azonnal küldenek autómentőt és/vagy csereautót, amennyiben igényt tartunk rá. A további ügyintézés pedig nekik szinte már rutinnak számít. Hát igen, a nagyértékű céges autókat én sem bíznám másra a helyükben, csakis megfelelő hozzáértéssel rendelkező, profi flottakezelőre!